Sayfalar

1 Mart 2013 Cuma

Meslekler : Postacı

   Ben konulara göre gitmiyorum . Mesleklere de geçmedim o yüzden . Geçen sene yaptırdığım etkinlikleri paylaşmak istedim faydalı olur belki diye..
   Öncelikle konuyu yaydım ve bir toplantıyla tüm velilere açıkladım . Planım şuydu babalar gelsin tanıtsın meslekleri . Mesleği ilgili meslekler olanlara bir söyledim siz şöyle falan filan . Sonra yok o gelemez , gelir bizimki deyip gelmeyenler , ben yaparım diyenler .. Neyse gelen geldi :) Hı bu arada madem gelemiyorlar bizi götürsünler dedim . Ya da siz gelin birlikte yapalım :)
  - Postacı konusunda masaları çevirdik resimleri yapıştırdık ve yer çekimsiz ortamda çocuklar birbirlerine mektup yazdılar. Sonra katladık , zarfladık, pul , isim .. Bir velimden de posta kutu yapmalarını istemiştim . Faturaları ,çanta şapka falan ..


Çocuklar tek tek posta kutusuna bıraktılar mektuplarını..
Hepsini çıkarıp çantaya doldurduk . Ben postacı oldum onlar 'bak postacı geliyor ' u söylediler, ben de mektuplarını dağıttım :) 



2 yorum:

  1. merhabalar..
    blogunuzu uzun süredir takip ediyorum.. her yönden çok faydalanıyorum.. elinize sağlık.. bi sorum olacaktı.. yerçekimsiz ortamda çocuklara resim yada yazı yazdırmanın onlara ne gibi bir faydası olabiliyor?
    Merve

    YanıtlaSil