Sayfalar

23 Ocak 2013 Çarşamba

'' Aşıdan korkmam , hasta da olmam , asıl aşı benden korksun !!''


'' Aşıdan korkmam , hasta da olmam , asıl aşı benden korksun ''
Sloganı için teşekkürler '' Ejderha Ejo '' :)) Çok seviyorum bu seriyi ..

Şırıngaları dağıttım , bir bakın bakalım , tanıyın, açın, çekin, bastırın , birbirinize yapın , kendinize yapın . Isının yani şırıngaya korkmayın alt yazısı ile :)






Balonları şişirip çapraz şekilde bantlandığında tam ortasına iğne batırıldığında balon patlamıyor . Koli bandı ile çapraz yapılamadı gerçi , çift kat olması yetiyor zaten .Biraz da şırıngaya gıda boyası ile renklendirilmiş su çekince balonlarına iğne yapmak çok eğlenceli hale geliyor.








Durdukça sönecekler ya da patlayacaklar ...

Son olarak da oyunumuz , suları şırıngaya çekip su savaşı .. :) Hepsi bana saldırınca foto da çekemedim :) Kayma tehlikesi olunca çok uzatamadım. Bahara su savaşı sözü vermiş oldum . Nerede oynatacaksam, sanki bahçemiz varmış gibi , sanki bahçe olmasa da çıksak bir yerlere orada su bulacakmışız gibi .. :) Neyse .. Sözünü tutan bir öğretmenim, bulunacak bir yolu ve bu çocuklar suya doyurulacak istemedikleri kadar inşAllah :)

3 yorum:

  1. Ayni fakulteden mezunmusuz hocam, ilk mezunuyum ben:)) asi egitimi iyi ve guzel olmus asi gunleri var su gunlerde hos bizim okulumuza haber gelmedi daha ama oncesinde bu etkinlikler cocuklari rahatlatacaktir, sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Handan Hoca çok överdi ve anardı ilk mezunlarını :) Bize de haber geldi ve oldular . Sinemaya tiyatroya gidecek gibi beklediler aşıyı Hocam :) İnşAllah sizinkiler de rahatlar :) sevgiler , saygılar ..

    YanıtlaSil
  3. Ejo'yu okudum ben de Seçil.Çok hoşlarına gitti:).Güzel seri sahiden ama yayın evinin diğer kitapları da güzel. Şiir çocuk'tu sanırım.
    Melike

    YanıtlaSil